It's not the first thing that you wanna know,

12.08.2018 kl. 18:07

Första riktiga regndagen som jag kan minnas denna helt sinnesjukt fina sommar tvåtusenarton. Tror en kommer leva en god stund på hur bra det har varit. Befinner mig i Ekenäs, har haft en otippat trevlig kväll med en gammal vän & kanske nya vänner. Dansat och skrattat på det där trevligt euforiska sättet. Även om det senaste jag skrev här var ganska sorgligt så känns livet väldigt bra ändå. Har hängt en del med en ny knäpp fin person som bara dök upp från ingenstans. Vissa saker går tydligen inte riktigt att styra över eller kontrollera. Skönt att livet är så ändå, för även om jag står stilla i en semester suddighet så vet jag att hösten kommer att bli bra den med. Stora projekt skall genomföras på jobbet och tid skall spenderas med bara personer jag tycker om. Skövde har nämligen äntligen visat sin goda sida för mig.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h