ett ärligt inlägg om vardag och ingenting

29.03.2018 kl. 14:48

Förkyld, stannade hemma från jobbet och kanske helt klokt då mitt tåg går 07:26 imorgon med riktning Stockholm. Skall åka hem till Finland över påsken och fira med familj och vänner. Hoppas på goda minnen på lördagen då vi skall kolla på Trainspotters i Billnäs Karis. Fan vad jag känner uppskattning över Nyland och Raseborg at the moment, tänk att folk orkar ordna såna här evenemang där. Det är riktigt bra! Och ja annars också bara få vara någon annanstans en stund. När jag är förkyld upphöjs min kroppsångest i flera hundra procent, känner mig så dålig och hatar min mage så mycket. Det är som en extra liten del i min hjärna där någon elak bor som bara vill att jag skall må dåligt över mina dumma beslut och över att jag inte tar hand om mig själv tillräckligt bra. Oroar mig för flytten och att vara ensam, eller själv igen. Bygga nytt igen. Hoppas så att det blir bra. Och att medicinen snart balanserar upp mig.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h