jag var bara inte gjord för dessa dar,

11.02.2018 kl. 23:21
Befinner mig i någon form av eventuellt break up och ett sista försök att rädda något som kanske inte går att rädda. Är ihop paketerad och bortskickad till februari tvåtusenfjorton. Repeterar gamla misstag tydligen, trodde jag hade blivit klokare. Tror min ålder också skrämmer mig för borde vara "figured out" nu. Men istället skall jag bo själv igen och kanske lämna den person jag trodde framtiden hade menat för mig. Alltså djup suck för att jämt vara en så oklar person. Kan dock call bullshit på att det skulle finnas något som heter soulmate och the one. Det är fan den trögaste jävla normen vi blir matade med.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h