varifrån kom alla denna press?

27.11.2017 kl. 20:28

Jag har definitivt ökat nivån på vad som räknas som en bra prestation. Jag var inte särskilt prestationsinriktad när jag gick i skolan, det var liksom aldrig så viktigt för mig utan så länge jag var godkänd och uppåt var det bra. Men nu är det något helt annat. Hade ridlektion på lördagen och kände mig verkligen usel efter den. Fick inte ihop hästen och skumpade runt i traven, jätte ograciöst samt tappade stigbyglarna heeeela tiden. Kändes som det var första gången jag red och var så sur efteråt. Det sjuka med allting är att detta var 9onde gången jag red lektion. 9onde gången! Jag hade en häst jag aldrig ridit och vi skulle hoppa vår första bana och jag kom igenom den. Men nej varför se det som gick bra när en kan se allt som gick dåligt? Orka med sig själv ibland. Samma prestationskrav ligger på andra saker också har jag märkt men ridningen lyser som det tydligaste exemplet. Kom ner på jorden?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h