vardagstankar om hästar och ja.. livet?

04.11.2017 kl. 14:49

Okej nu så. Jag vill verkligen börja skriva igen, för även om jag någonstans konstaterade att det intresset inte är på nummer ett (om ens nummer två) så tycker jag det är roligt att filura på texter och helt enkelt skriva av mig. Och ratata kommer jag aldrig tröttna på, det är som en port till finlandssvenskheten och ett tryggt fritt rum att vara i. No judgements liksom och vettiga diskussioner (har jag upplevt ivf) om någon tycker olika.

Så var befinner jag mig då? Jo i en vardag där jag jobbar mestadels kvällar och har sällan tid att träffa någon överhuvudtaget förutom min sambo. Men på jobbet är det bara people people people. Jobbar som fritidsledare för den som undrar. Och utöver det så studsar jag runt på några gympass i veckan och rider varje lördag på ridskola. Det är typ veckans höjdpunkt men min ridskola är inte så fantastisk tyvärr :( Blir smått avundsjuk när en läser peppes blogg och märker hur nice det kan vara på ridskolan och hur mycket mer en kan få ut av det. Påtal om Peppe så har du inte läst "Livet & patriarkatet" ännu så är det dags att gå till en bokhandel eller bibba och hugga in. 

Spenderade en vecka i Norge, Oslo i oktober och gillade starkt. Gick en utbildning vid namn BiTriMulti (google it) som var super bra. Träffade folk från nästan hela Europa och tog ett stort kliv ur bekvämligheten. Det kändes nyttigt för Skövde har gjort mig ganska passiv samt visat fula sidor av människor som gjort mig osäker och tvivlande på mig själv.

Ikväll skall jag käka middag med Andreas, Linda och Sami :) Woop! Kanske t.o.m dricka något bubbligt om jag är riktigt kreisi.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h