det brinner i mitt huvud,

31.08.2017 kl. 00:21

Tänker inte på något annat än hästar och ridsport.
Eftersom jag är en person som tänker och funderar, analyserar allting jämt och om och om igen i mitt huvud blir det ganska tungt. Just nu väntar jag på att få plats i en annan grupp än den jag testade förra lördagen på ridskolan. Det blev ett totalt fiasko. Jag försträckte mig i ryggen så kunde inte andas när jag väl kom upp på hästen. Gruppen skulle vara för "ganska nybörjare", alltså folk som ridit lite (skritt, trav) och kan tränsa, sadla själv. Detta var då inte fallet och fick ett otroligt oproffessionellt bemötande. Hoppade av efter kanske en kvart och grät mig tillbaka till stallet, så jävla ledsen över hur dåligt det blev. Kan saker aldrig komma utan någon motgång eller något som blir fel? Vore ganska gött att inte genast behöva lägga "fighter" växeln i men vad har en för val när det fan brinner i hjärtat och huvudet på mig. Jag vill bara rida, jag vill bara ha en häst och jag vill ha det nu. I mina tankar är jag ju redan där, jag har sprungit hela vägen fram redan men i verkligheten är jag bara en liten nolla ännu. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h