det brinner i mitt huvud,

Publicerad 31.08.2017 kl. 00:21

Tänker inte på något annat än hästar och ridsport.
Eftersom jag är en person som tänker och funderar, analyserar allting jämt och om och om igen i mitt huvud blir det ganska tungt. Just nu väntar jag på att få plats i en annan grupp än den jag testade förra lördagen på ridskolan. Det blev ett totalt fiasko. Jag försträckte mig i ryggen så kunde inte andas när jag väl kom upp på hästen. Gruppen skulle vara för "ganska nybörjare", alltså folk som ridit lite (skritt, trav) och kan tränsa, sadla själv. Detta var då inte fallet och fick ett otroligt oproffessionellt bemötande. Hoppade av efter kanske en kvart och grät mig tillbaka till stallet, så jävla ledsen över hur dåligt det blev. Kan saker aldrig komma utan någon motgång eller något som blir fel? Vore ganska gött att inte genast behöva lägga "fighter" växeln i men vad har en för val när det fan brinner i hjärtat och huvudet på mig. Jag vill bara rida, jag vill bara ha en häst och jag vill ha det nu. I mina tankar är jag ju redan där, jag har sprungit hela vägen fram redan men i verkligheten är jag bara en liten nolla ännu. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

_______________________________
 

Feminist, tjugosex och ofta med känslorna på ytan.
Även häst_tjej_91 nuförtiden.

Senaste kommentarer

20.06, 22:10skriver du om kroppen igen, av Jennifer
15.06, 18:40wannabe hästtjej, av H
02.06, 12:34sommarlista af ratata, av vaimo
02.06, 12:28för närvarande, av vaimo