you want fire but i am all ice,

07.07.2017 kl. 14:41

Jasså, fredag säger du. Jag är ledig och har två små planer idag. Ett är att gå på ett cirkelpass på mitt gym och två är att träffa en kompis och gå på en spelning & dricka ett glas vin därtill troligen. Har ångest idag efter en mängd drömmar om ormar som attackerade mig och allmänt neråt stämning. Började kolla på en ny serie på netflix idag för att jag är himla bored och behöver en frukostserie (äter alltid vid min dator) Hur som helst heter serien "Riverdale" och är väldigt amerikansk "cheerleaders, elaka personer, mysterium i en liten stad, brustna hjärtan". Så det blir väl mitt "tips" om du är tillräckligt uttråkad för att klara av det.

Bilden snodde jag från Pinterest.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Finlandssvensk borttappad i Sverige, 27 och ofta med känslorna på ytan.

Senaste kommentarer

04.09, 09:35vänder på ångest, av H
15.01, 19:37en parentes, av Jennifer
10.01, 14:16en parentes, av h